Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /php/mysql.php on line 4
Medenceépítés - Fülöpkert Kertépítészet : Kertépítés, kerttervezés Mobil barát oldal
www.balaton-kertepites.hu

Medenceépítés

Kül- és beltéri medencék széles választékát kínáljuk Önnek! Az Ön által elképzelt medencét megtervezzük, legyártjuk, és telepítjük, a vízkezeléshez szükséges gépészeti berendezéseket és eszközöket felszereljük, üzembe helyezzük.
Foglalkozunk tetszőleges formájú és mélységű, polipropilén vagy fóliaborítású, üvegmozaik vagy hagyományos csempével kialakított süllyesztett vagy feszített víztükrű betonmedencék építésével, komplett kivitelezésével.

Az elmúlt évek során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk a medencék, masszázskádak telepítése, szervízelése, karbantartása terén egyaránt.
A privát célra készülő medencék építése mellett megkezdtük a közüzemi célú medencék forgalmazását, kivitelezését is.

A minőség kulcsfogalom, mely tevékenységünk minden részterületére jellemző: minőségi termékekhez és kiegészítőkhöz kifogástalan kivitelezés, valamint rendszeres karbantartás társul.

Az általunk forgalmazott termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, az Európai Uniós és más szakmai előírásoknak egyaránt.
A legfejlettebb technika alkalmazásával igyekszünk megalapozni vevőink, megrendelőink bizalmát. Az általunk forgalmazott vegyszerek mindegyike a szakhatósági bevizsgálások során kiváló minősítést szerzett.

Tapasztalataink alapján partnereink nagyra értékelik szakembereink rugalmasságát, valamint a kedvező ár-érték arányú, minőségi termékek választékát.

 

Fülöpkert Medenceépítés

REFERENCIÁK

<<MÉDIAMEGJELENÉSEK

A Mi Otthonunk - Kertem, virágom A Mi Otthonunk - Kertem, virágom

Letöltés (4 MB .pdf)

<<ÉV KERTJE DÍJ 2010

Év kertje díj 2010 Kertépítészeti Kft-nk 2010-ben a

XII. országos kerttervezési és -építési nívódíj pályázaton

az Év kertje fődíjat nyert el!

<<KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

Kérjük adja meg nevét, telefonszámát és egy Önnek megfelelő időpontot, amikor visszahívhatjuk Önt!

Neve :
Telefonszáma :
Megjegyzés :
(időpont)

 

<<GALÉRIA